Dyr, Kæledyr|

I Amerika kan du se, at mange mennesker opdrætter svin i deres hjem. Men opdræt af svin i hjemmet medfører den evige udfordring, der er forbundet med deres lugte.

Men hvis du ser det, vil du opdage, at svineavl er en af de mest lukrative virksomheder. Denne forretning gør virksomheden rig.

Så hvis du planlægger at opdrætte svin på din hjemmebane, skal du vænne dig til den pinefulde lugt fra svin. Problemet med svinelugt er blevet reduceret og har overhalet de traditionelle og familieopdrættede svinefarme. Det har også reduceret antallet af små svinebedrifter. 

Hvad er svinelugt?

Lugten fra svin er blandet med forskellige gasser. Men der er nogle typer gasser, som giver den karakteristiske dårlige lugt. Den vigtigste er p-kresol. Denne gas har en phenolforbindelse. Når du kan lugte denne lugt, kan du forstå, at der er husdyr i nærheden af din placering. Lugten kan bære så langt væk. Ud over dette er der andre typer gasser fra gruppen af fedtsyrer. 

Hvorfor er svinelugten et problem?

Svinelugten kan påvirke luftkvaliteten i lokalområdet. Mange landmænd står derfor over for problemer med juridiske spørgsmål i forbindelse med landbruget. På grund af denne dårlige lugt er mange svineproduktionsbedrifter forbudt. Lugten er et reelt problem. Den kan skabe et stort problem blandt mennesker.

Så erhvervsdrivende skal kontrollere lugten, og de skal foretage grundforskning for at forebygge lugt og gennemføre deres forretning uden problemer med retssager. 

Svinelugten er et stort problem. Denne lugt er en kompleks blanding af forskellige lugte. Svinegødning indeholder mange kemikalier som f.eks. ammoniak, sulfitter, kvælstof og fosfor. Støv kan let opsamle lugten fra det tørrende affald og spredes hurtigt på grund af fabrikkens ventilation.

Denne lugt kan klamre sig til alt, hvad der kommer i vejen, f.eks. menneskers lunger. Det hævder sundhedsforskere. De hævder også, at svinefarmen også hæmmer loven om rent vand og også irriterer menneskers sundhed. 

Så som du kan se, er svinelugt et stort problem. Folk er nødt til at håndtere depression, vrede, træthed og spændinger på grund af den dårlige lugt fra husdyr.

Udover dette finder mange mennesker nogle symptomer som hovedpine, næse, hals, øjenirritation, næsestoppelse, hjertebanken, kvalme og åndenød. Så det er en konstant udfordring at håndtere og håndtere den dårlige lugt fra svinefarmen.

Derfor kan mange private virksomheder håndtere lugtproblemet. Det er derfor nødvendigt at vælge et passende sted til svineproduktionsenheden. Det er en af de billigste løsninger til lugtbekæmpelse. 

Sådan kontrollerer du svinelugten i 4 trin

Der er nogle foranstaltninger til at kontrollere lugtproblemer hos svin. Hvis du ønsker at opdrætte svin i dit hjem og på din gård, skal du huske på disse løsninger. Disse er som følger:

  • Du skal vælge det rette sted til svineproduktion. Så derfor skal du besøge det perfekte sted. Du skal vælge et sted, hvor du ikke får nogen former for juridiske forpligtelser. Så før du vælger et sted, skal du undersøge vindretningen. Afstandene er ikke ens i alle retninger. Så du skal undersøge alle disse ting, før du vælger et sted for svineproduktion. Terrænet kan påvirke lugtens intensitet. 
  • I det næste trin skal du håndtere gødningen. Denne metode til håndtering af gødning vil reducere lugten til 60-70 %. 
  • Kostmanipulation er også de nemmeste muligheder, som du kan gennemføre for at reducere lugtniveauet. Du skal skære ned på proteinniveauet. Stødning af den krystallinske aminosyre kan mindske lugtniveauet. Der vil komme flere strategier til at kontrollere de generelle lugtproblemer hos svin. 
  • Visuelle barrierer for at gøre det mere attraktivt for øjet er et vigtigt spørgsmål for at kontrollere svinelugt. Svinelugten er et stort problem, og det kan man ikke benægte. Nogle gange kan stedets refleksion hæmme dit helbred, og det fremkalder også lugten. Så den visuelle barriere er en nødvendig ting, som enhver virksomhedsindehaver skal tænke på. 

Er det dårligt for dit helbred?

Som du kan se, er svinelugt meget skadelig for sundheden. Nogle gange kan det skabe så mange sundhedsproblemer som f.eks. åndedrætsbesvær og alt muligt. Så hvis du planlægger at opdrætte svin eller svin på gården, skal du håndtere og styre lugtforureningen. Det kan skabe så mange problemer som åndedrætsbesvær, irritation i øjne, mave, næse og mund. 

I dag håndterer mange virksomheder problemerne med lugtspredning, og de giver svinene antibiotika. Det mindsker lugteniveauet hos svin. Denne indsprøjtning vil holde svinene sunde, og du kan slippe af med den uudholdelige lugt.

Det er for at sikre menneskers sundhed. Det er også nødvendigt for at redde miljøet. Ved at kontrollere lugten kan man også beskytte menneskers sundhed. Frem for alt skal du vide, at svin er meget sunde dyr. De har ingen former for kropslugt. Men det er nødvendigt at håndtere deres gødning. De fleste mennesker tror, at svinegødning lugter værre end gødning fra køer eller heste.

Så du bliver nødt til at håndtere denne lugt, og derfor skal du træffe nogle effektive foranstaltninger. Du skal tage dig af denne dårlige lugt ved at tage dig af ammoniak og svovlbrinte. Så det er meget vigtigt at vælge det rette sted for husdyrholdet.

Du bliver nødt til at huske det og løse dette problem. Ellers kan du blive mødt med nogle former for juridiske forpligtelser. Den juridiske forpligtelse kan hæmme dit forretningsflow. Så det er nødvendigt at følge reglerne og opretholde et sundt miljø.

Nu kan du få så mange avancerede kommercielle metoder til at kontrollere dårlig lugt. Disse avancerede metoder kan neutralisere komplekse lugte. Så nu er det muligt at opnå en vellykket lugtstyring, og det har også ændret politikkerne for håndtering af industriaffald.

Comments are closed.

Close Search Window