Forbedringer, Hjemmet|

En svømme spa kan være en fremragende tilføjelse til din baggård. Det tager ikke meget plads og koster ikke en formue at bygge. Der er flere fordele ved at bruge en swim spa på daglig basis, men som alt andet kommer det også med et par ulemper. 

Du kan bruge et svømmespa til afslapning såvel som til motion. Installationen er ligetil og ikke dyr. Desuden forbedrer de det generelle udseende af dit hus. Swim spas er dog ikke uden ulemper. Du kan komme til at betale en del flere elregninger, hvis du bruger Swim Spa i stor stil.

Jeg har allerede diskuteret nogle af de grundlæggende fordele og ulemper ved at eje en swim spa, og nu vil jeg gerne dele nogle yderligere oplysninger. Jeg vil gennemgå Swim Spa fordele og ulemper i dette essay. Det anbefales, at du læser hele artiklen for at få en bedre viden om emnet.

Fordele ved at bruge et svømmespa

Der er nogle vigtige forskelle mellem en swim spa og en traditionel pool. Størstedelen af de konkurrerende bassiner er omkring 25 meter lange, hvilket gør dem vanskelige at passe ind i de fleste amerikanske hjem. Swim spa-længder varierer dog fra 4 til 8 meter, og nogle gange endda mindre.

Der er nogle store fordele ved at bruge en swimming spa i stedet for en almindelig pool. De er beskrevet nedenfor.

Tager mindre plads

Et af de mest attraktive aspekter ved en swim spa er dens kompakte størrelse. Det er indlysende, at det ikke er alle, der kan bygge en normal pool i deres hjem. En swim spa er derimod kun ca. 8 meter lang og burde passe ind i alles baghave eller badeværelse.

Hvis du planlægger at købe en spa kun til dig selv, skal du købe en lille spa. En fire fods spa vil være mere end nok til dig selv. Men hvis du er et par eller en gruppe af mennesker, skal du købe en 8 fods spa. Uanset størrelsen skal du kunne få plads til den i dit hjem.

Billig

De fleste mennesker ignorerer tanken om at have en vandpyt i deres hjem på grund af den høje pris. For eksempel vil det koste dig mere end 40.000 dollars at bygge en almindelig pool. De fleste mennesker har ikke råd til at bruge et sådant beløb.

Sådan er det derimod ikke med svømmebade. For mindre end 20.000 dollars kan du købe og bygge dem i dit hjem. Fordi de er så billige, foretrækker de fleste mennesker dem frem for en pool.

Let at installere

Det er ret svært at bygge pools, og hvis du ikke har nogen forudgående viden, skal du have professionelle hjælp til at bygge dem. Med de mange penge, du allerede betaler for poolmaterialer, vil det blot være endnu en stor udgift.

Men når det drejer sig om svømmebassiner, er installationen meget nem og ligetil. Det eneste, du har brug for, er en plan overflade og en vandkilde. Der er flere måder, hvorpå du kan bygge en swim spa til en meget billig pris. Men det er et emne til en anden dag.

Let at vedligeholde

Når det kommer til vedligeholdelse, er svømmebassiner ideelle for de fleste mennesker. Da det sidder på et dæk og sjældent bevæger sig, forbliver de intakte i år efter år. En almindelig swimmingpool kan være dyrere at vedligeholde om året end en swim spa.

Det vil naturligvis variere alt efter, hvordan du bruger det. Hvis du f.eks. tager en gruppe mennesker med til en enkeltpersons-swimspa, vil bunden blive beskadiget. Den vil også blive glat, hvis du ikke tømmer vandet regelmæssigt. Under sådanne omstændigheder kan vedligeholdelsesudgifterne hurtigt løbe løbsk.

Svømmetræning er muligt

Det lyder måske kontraintuitivt, men du kan træne i et svømmebad, selv om det kun er få meter langt. Faktisk vælger mange svømmere at lave deres daglige træning i et svømmespa i stedet for i en pool.

Du undrer dig måske over, hvordan det overhovedet er muligt at svømme i en så lille vandpyt. Dybden i et almindeligt svømmebad er omkring 1,3 til 1,5 meter. Så dybest set kan du øve dig i at svømme i sådanne vandpytter uden at bevæge dig fremad.

Dybden i Swim spa’en giver dig mulighed for at bevæge hænder og fødder frit under vandet. Så du kan udføre din daglige træning i dem uden at bevæge dig fremad. Det betyder, at den tilbyder to vigtige funktioner i en enkelt pakke. Du kan bruge den både til afslapning og som din træningsbane.

Ulemper ved at bruge et svømmebad

Som alt andet er der også nogle få ulemper ved at bruge en swimming spa. Disse ulemper kan for visse mennesker være en afbryder. Selv om svømmespaer er designet til en bestemt type kunder. Ikke desto mindre bør du have en all-around idé, før du bruger 20.000 dollars på noget.

Højere omkostninger til opvarmning og elektricitet

Selv om en swimmingspa naturligvis er billigere at bygge og vedligeholde end en almindelig pool, kan de månedlige varme- og eludgifter tære på dit budget.

Desværre er opvarmningsomkostningerne for en swim spa af flere tekniske årsager betydeligt højere. Generelt anvendes disse i stor udstrækning, meget mere end en almindelig pool. Jeg er ret sikker på, at du bruger den mindst fire gange om ugen. Men det er ikke tilfældet med pools. Ikke desto mindre skal du være forberedt på at bruge en formue i slutningen af måneden.

Svømning i længden er ikke muligt

Jeg er ret sikker på, at du havde set det komme, men jeg vil alligevel tale om problemet. Vi ved alle, hvor fantastisk det føles at have et svømmeløb med venner, og taberen plejer at behandle resten af gruppen. Men at have sådan en glæde er umuligt når det kommer til Swim spas, primært fordi man faktisk ikke kan svømme i dem!

Ja, du kan lave nogle svømmetræninger og øve dig i en Swim Spa, men det er simpelthen umuligt at svømme i længderetningen. Jeg kan sige dette uden tvivl, det er den største ulempe ved at have en Swim Spa i stedet for en pool.

Mulighed for høj turbulens

Høj turbulens i en vandpyt gør hele svømme- eller badeoplevelsen dårlig. Desværre er den turbulens, som du skal tolerere, mens du bader, ganske enkelt irriterende, når det drejer sig om svømmebassiner.

Turbulensen kan opstå ved en lille ændring i vindstrømmen, eller hvis et fly flyver hen over den. Værre er det, at den eneste måde at løse dette problem på er at installere svømmespabadet indendørs. Men hvad er meningen med at have en vandpyt så? 

Er Svømme Spa det værd?

For dem, der elsker at slappe af i en vandpyt, og som har brug for en lille træningsbane til svømning, er et Swim Spa et fremragende valg. Selv professionelle bruger det til daglig træning. 

Betragt det som et løbebånd. Du bevæger dig ikke fremad, men du kan få din daglige træning uden at forlade huset. På samme måde kan Swim spas bruges til at træne svømning uden at du behøver en stor pool i dit hjem. Hele konceptet bag blev oprindeligt introduceret i 2010, og det er nu meget udbredt i hele USA.

Så hvis du søger en lille pool, der er væsentligt billigere end de almindelige pools, kan jeg med sikkerhed sige, at Swim Spa er noget for dig.Som du kan se, er der flere fordele og nogle få ulemper ved at bruge en Swim spa. I denne artikel har jeg udførligt diskuteret swim Spa fordele og ulemper. Forhåbentlig vil du efter at have læst hele artiklen være i stand til at beslutte, om det er værd at bygge en swim spa eller ej. Mange tak for at læse til slutningen & have en god dag!.

Comments are closed.

Close Search Window