Forbedringer, Hjemmet|

Sponsoreret indhold

Hvis du har et ønske om at passe godt på skærmen på din MacBook Pro, er det vigtigt, at du rengør den løbende. Har du ladet genstridigt snavs sidde for længe, kan det være svært at fjerne. Ikke nok med det, så kan det også ende med at lave permanente mærker på din skærm.

For at undgå, at det sker, skal du naturligvis sørge for, at den bliver rengjort med jævne mellemrum. Det er dog også vigtigt, at du sørger for at bruge den rette fremgangsmåde, og at du ikke bruger rensemidler, der kan skade skærmen.

Pas på med brug af rensemidler

Der er mange, der tænker, at skærmen på deres PC blot er almindeligt glas. Det er dog ikke helt tilfældet. Derfor er det også vigtigt, at man ikke bruger rensemidler, der ikke er lavet specifikt til at rengøre skærme på computere m.m.

Blandt andet er det vigtigt, at du afholder dig fra at gøre brug af rensemidler, der har et indhold af acetone. Ligeledes skal du heller ikke bruge midler til vinduer eller andet, opløsningsmidler, ammoniak eller rensemidler, der har et indhold af brintoverilte.

Sprøjt det ikke direkte på

Dette betyder dog ikke, at du ikke kan bruge et rensemiddel til din skærm. Det kan du sagtens, men det er vigtigt, at du sikrer, at det faktisk er lavet til formålet. Samtidig er det også vigtigt, at du ikke sprøjter dette rensemiddel direkte på skærmen.

Hvis du gør det, er der nemlig en risiko for, at det trænger ind i skærmen, hvilket kan ødelægge den. Sker det, er du nødt til at betale for en MacBook Pro skærm reparation, hvilket kan blive en dyr affære. Derfor bør du i stedet sprøjte midlet på en klud, som du bruger til skærmen.

Brug en blød og fnugfri klud

Når du skal tørre skærmen af, skal du bruge en blød og fnugfri klud, da du ellers vil efterlade streger og fnug på skærmen. Disse klude kan du købe flere steder, og behøver ikke nødvendigvis at være lavet specifikt til brug på skærme, om end det vil være en fordel.

Der findes flere typer klude, du kan bruge, men en mikrofiberklud er et godt valg. Bruger du en sådan klud, er du sikker på, at din skærm vil blive efterladt helt ren.Samtidig er en mikrofiberklud også meget skånsom mod skærmen, hvorfor du ikke skal være bekymret for, at det gør skade på den. Ligeledes er de gode til at suge dit valgte rensemiddel op, så det ikke efterlades på skærmen.

Comments are closed.

Close Search Window