Hjemmet|

Vil du gerne skabe ekstra hygge i hjemmet men mangler inspiration til at gøre således? Mange af os oplever, at hverdagen går hurtigt og hjemmet bliver nedprioriteret. Det kan være en fejl! Vores hjem er nemlig vores base – og det er vigtigt, at vi føler, at vi kan koble af efter en lang dag. Med en smule ekstra hygge bliver det hurtigt muligt virkelig at få det mest optimale ud af en aften derhjemme efter en lang dag. 

Derfor har vi fundet frem til nogle indretningstips, som hurtigt kan fikses i løbet af en lørdag eller søndag eftermiddag – og på den måde har du fået skabt dig en dejlig base, hvor du kan slappe af efter en lang dag på arbejdet. 

De rigtige møbler er essentielle 

Der er ingen tvivl om, at du bør overveje, hvilke møbler du placerer i et rum. Nu til dags ser vi mange møbler, som er lavet af tynde spånplader og træplader. Disse er ofte allerede malet i en lys farve – og oftest i hvid. Der er intet galt med disse møbler, og de kan sagtens have essentielle formål. Dog bør du prøve at mikse dine simple møbler med andre møbler, som bringer mere tekstur ind i rummet. 

Mørkt træ kan faktisk hurtigt give mere tekstur til rummet – også selvom mange er bange for, at mørkt træ bliver for dominerende i indretningen. Designermøbler er også ofte en sikker vinder til den minimalistiske stil, idet mange af de danske klassikere pifter rummene op med deres unikke designs. Hvad med at forsøge dig med en gyngestol fra Børge Mogensen – eller hvad med en skalstol

Maling gør en stor forskel 

Store hvide vægge; dem er vi fan af i Danmark! Dog kan det hurtigt give en kold atmosfære til et hjem, med mindre man er god til at fylde hjemmet ud med møbler og nips. Hvis du er til den minimalistiske stil, og derfor gerne vil undgå en masse nips, ophæng og andet, kan du nemt gøre din bolig mere hyggelig med maling. 

Dybe og mørkere farvenuancer kan være med til at skabe en hygge i rummet. Hvis det en af disse mørkere nuancer, som du vælger at gå med, kan det dog være en god idé kun at male en enkelt væg eller to – alt afhængig af rummets størrelse. Hvis du maler alle væggene i en mørk farve, kan rummet nemlig pludselig virke meget lille, hvilket hurtigt kan give den modsatte effekt af hygge. 

Hvis du gerne vil male alle væggene i rummet, bør du ikke vælge mørke farver. Da vil det give meget mere hygge, hvis du vælger lette og lysere farver – men dog stadig holder dig fra den hvide. Du kan eksempelvis eksperimentere med støvet rosa, lys blå eller lignende. 

Comments are closed.

Close Search Window