Dyr, Kæledyr|

Det er et spændende emne at skrive om, fordi jeg også har haft tidspunkter, hvor jeg har skullet overbevise mine forældre, og jeg kender den nøjagtige følelse af et barn, der overtaler sine forældre til at få noget. Du skal ikke være følelsesladet eller ophidset for at overbevise dine forældre, for det vil ikke virke i de fleste tilfælde.

Når de ser ansvarsfølelse og engagement hos deres barn, giver de ham alt det, han gerne vil have. Så læn dig tilbage! Vi vil forsøge at overbevise forældrene på en logisk måde.

Du skal være ekspert i at håndtere dem, hvis du ønsker at få et marsvin. Du bør have den rette viden om deres boligkrav, kostbehov, pleje og forvaltningsmetoder. Så vil du være i en solid position til at overbevise dine forældre.

Trin 1. Vis dit engagement

Lær alt om marsvin

Du bør sidde foran din bærbare computer eller foran en person, der holder marsvin, for at lære alt om dem. Husk, at hvis du ikke ved, hvad marsvin er, og hvordan de holdes, så vil dine forældre skaffe dig et. Så du bør bruge tid på at lære alt, hvad du har brug for at vide om dem.

Skriv alt ned

Den bedste måde at huske alt på er at skrive det hele ned. Du kan ikke gemme en masse oplysninger i dit hoved. Du bør have en notesblok og en kuglepen med, mens du læser om marsvin. Du bør klassificere al viden om marsvin.

Der bør være et afsnit om boligkrav, kostkrav, ledelse, pleje og sundhedsspørgsmål. Lav noter, som om du skal til eksamen. Jeg ved ikke, om du kan lide eksamener eller ej, men ærligt talt hader jeg eksamener. Så gør, hvad du foretrækker for at huske oplysningerne.

Udtryk din interesse over for dine forældre

Det er nu, du skal fortælle dine forældre, at du godt kan lide marsvin. Giv dig hen til familiesnak og del nogle af de spændende oplysninger om marsvinene. Du skal forsøge at inspirere dem med din viden.

I begyndelsen kan de være forvirrede over din interesse, men lad dem være. Når de begynder at interessere sig for dig, kan du dele flere interessante oplysninger om dem. Det vil gøre én ting klart for dine forældre, at du har en god interesse for marsvin.

Find et frivilligt arbejde Arbejde på et hjem for marsvin

Du bør finde et krisecenter i nærheden i byen, hvor du selv kan arbejde frivilligt. Du vil lære meget af at arbejde frivilligt selv. Du vil få praktisk erfaring med at håndtere marsvinene.

Du skal ikke bruge meget tid der; to til fire timer er nok til dig. Og husk, at du skal bruge så meget tid, som du kan klare, for du har også skolearbejde, som du skal fokusere på.

Trin 2. Lav din præsentation

Fortæl dine forældre, at det vil være en fordel for dig at have en marsvin

Nu hvor dine forældre ved, at du har en god viden om marsvin, og at du allerede arbejder på et krisecenter, er det tid til at fortælle dem, at du gerne vil have marsvin. Men du skal ikke sige det, som om du er ved at dø af lyst til at have marsvin.

I stedet bør du argumentere for, at det vil være en stor fordel for dig at have et marsvin. Hvis du holder marsvin, vil du være ansvarlig og planlagt.

Marsvin vil lære dig at leve et planlagt liv og opfylde dine forpligtelser. Du vil lære at tage dig af andre, især når de ikke taler eller kræver direkte, hvad de har brug for.

Forklar, at du har brug for mindst to marsvin

Når du taler din sag, skal du også overbevise dem om, at et enkelt marsvin ikke kan leve et sundt liv. I det mindste to marsvin kan få et godt liv i vores hjem. Det er fremragende at have to hunmeenegårde, fordi to hanmeenegårde kæmper meget, indtil de bliver kastreret. Og hvis man har et par marsvin, vil de formere sig og få mange unger, som vil være svære at styre. Så to kvindelige marsvin kan være et godt selskab.

Lav en liste over de ting, du har brug for

Du bør have en liste over de ting, du skal bruge for at kunne leve af at holde marsvin. Du kan have brug for et marsvinebur, skåle, sengetøj, gulvbelægning, berigelseslegetøj, ledelsesredskaber og et par marsvinepiger.

Tilbud om at betale udgifter

Det vil være en god gestus, hvis du tilbyder dem at betale for udgifterne. Det vil være den praktiske konsekvens af, at du tager ansvaret. Det vil være godt at finde et job og arbejde på deltid for at dække udgifterne.

Forhandle, hvis du ikke har penge

Hvis du ikke har penge til at betale for udgifterne, bør du forhandle med dine forældre. Du kan tilbyde din hjælp til at udføre huslige opgaver. Du kan rense græsplænen eller gøre andre ting for at overbevise dine forældre.

Lyt til dine forældre

Hvis dine forældre alligevel ikke går med til at skaffe dig marsvin, skal du ikke være vred eller skuffet. Der er stadig en måde at overbevise dine forældre på ved at holde fast i din passion og få dem til at indse, at du mener det pokkers alvorligt med din passion.

Trin 3. Vis ansvarlighed selv efter deres afslag

Du skal ikke tro, at dine forældre er ligeglade med, hvad du laver. Hvis du fortsætter med at lære om marsvin, tilbyder din hjælp til internatet eller tjener penge til at dække udgifterne, vil dine forældre anerkende din indsats.

Du skal hele tiden få dem til at indse, at du mener det alvorligt med at have et marsvin, og at du er klar til at tage deres eneansvar.

Comments are closed.

Close Search Window