Dyr, Katte|

Ragdollkatte er afslappede og afslappede og vil gerne være ved siden af deres ejere. De er også kærlige, blide og meget intelligente. Ragdollkatte kan komme sammen med hele familien, selv børn. 

Når du tager et andet kæledyr med hjem, kan ragdollkatte dele pladsen i god forståelse uden at vise aggression. Ofte vil du se ragdollkatte komme godt ud af det med andre kæledyr, ikke kun med katte. 

De har heller ikke noget problem med at blive holdt, krammet eller nusset, fordi ragdolls reagerer positivt på det. 

Hvad kan man forvente, når man får en RagdollKat?

Da ragdollkatte er hengivne, har de også brug for opmærksomhed fra deres ejere. De elsker at ligge på skødet, og de er glade, når de ser deres ejer oftere hjemme hos dem. 

De er den type kat, der uden tøven sætter sig i sofaen sammen med dig, når du har brug for selskab. 

Ragdolls elsker deres legetøj

Du bør give dem tilstrækkeligt med legetøj af forskellig slags. De skal have noget at hoppe på, klø sig på, klø sig på, kradse sig eller klatre på. Ragdollkatte elsker også at lege med bolde, så du bør skaffe dem et par stykker. 

Når de leger, kan ragdollkatte lege i timevis, og du kan lave noget andet, mens din kat har travlt. 

De vokser hele tiden indtil deres fjerde år

Ragdoll-katten vil gerne have en kost, der giver den nødvendige mængde protein i deres vækstperiode. De vil fortsætte med at vokse, indtil de er fire år gamle, og deres foder bør være tilstrækkeligt til, at de ikke vil have mere. 

De har brug for en ration mad mindst tre gange om dagen med nogle snacks, som de kan gnaske på. 

De bør ikke overfodres, da de kan blive overvægtige. 

Et besøg hos dyrlægen vil sikre, at du giver din ragdoll-kat den bedste mængde foder, og dyrlægen kan overvåge dens vækst. 

Ragdolls er nemme at træne

Ragdollkatte kan lære enkle tricks og er kendt for at lege apportering med deres ejere. De kan også gå udenfor i snor sammen med deres mennesker. 

De ved også, hvordan de skal kommunikere deres behov med deres mennesker, og de er meget højlydte, når de har brug for noget fra dem. 

Ragdollkatte kan også kommunikere med deres mennesker, hvis de ønsker opmærksomhed fra dem. 

Ragdollkatte har et lavt støjniveau

De adskiller sig fra andre katte, som bliver ved med at miave for at få opmærksomhed. Du vil ikke engang vide, at de er der, og du vil høre dem, når de er sultne og beder dig om at fodre dem. 

De er underdanige

Når man bærer de fleste af dem, bliver de slappe og slappe som en kludedukke, og derfor har de fået deres navn. 

Du kan have dem med overalt, og de vil underdanigt blive siddende. Hvis du vil have en kælen kat, er ragdollkatten den bedste kandidat. 

Denne kat elsker at lege

De har en legende natur, og derfor er de tolerante over for børn. Når de har en legekammerat, bliver de aktive, og de vender sig bort fra deres søvnige holdning og viser deres energi. 

Et barn kan lege med dem eller lege en jagt med dem. 

Deres blide og føjelige personlighed gør dem til det perfekte kæledyr, selv for familier med små børn. 

Nogle små børn kan dog trække og skubbe i katten og gøre den ondt i processen. Det er bedst at få en voksen til at passe på et lille barn, der leger med din ragdoll-kat. 

Børn, der er respektfulde, omsorgsfulde og tålmodige over for en ragdoll-kat, vil have sjove øjeblikke med dem. 

Ragdollkatte er glade indendørs

Nogle katte strejfer rundt i haven eller i nabolaget. Du kan også have svært ved at lede efter dem, når de er flygtet hjemmefra. 

Ragdollkatte kan dog godt blive indendørs og ligge og dovne rundt. De gider ikke løbe rundt i haven eller jage efter andre katte, når de har et behageligt sted at ligge. 

Det er heller ikke en god idé at lukke dem ud på grund af deres venlige og tillidsfulde natur og blive ofre for tyveknægte.

De er ikke glade for at klatre op i høje områder

Denne kat foretrækker at blive på gulvet og kan ikke lide at kigge på sine ejere fra loftet eller fra toppen af skabene. Den vil hellere lege på jorden end at lave ravage i dine gardiner eller skabe. 

Fond Of Water

Ragdollkatte er ikke som andre katte, der afskyr at blive våde eller blive gennemblødt i vand. Denne kat vil løbe efter det i stedet for at undgå det. Det er katte, der også kan lide at tage et bad, lege med vandet i badekarret og endda prøve vandet på toiletkummen. 

De er som hunde

Du vil se denne kat følge dig overalt, hvor du går. Når du skal til at sove, vil du se den komme først i sengen eller sovepuden. Denne kat vil også hilse på dig, når du kommer, nusse med dig, mens du ser tv, vente på, at du er færdig med dit bad, og endda ledsage dig, mens du spiser. De kan endda bære deres yndlingslegetøj ind på dit værelse, inden du går i seng. 

Forvent smuk og plys Ragdoll pels

De har en plysagtig pels og kan fås i mange forskellige farver og mønstre. 

Deres pels er også silkeagtig og blød, og det er ikke ofte nødvendigt at pleje den, så længe du holder knuder og sammenfiltringer nede. 

De hader at være alene

Denne kat vil trives bedre, når den er sammen med sin familie. De kan ikke lide at blive efterladt alene, fordi de har en tendens til at få adfærdsproblemer, hvis de bliver efterladt for længe. De vil hellere være sammen med deres ejere udenfor end at blive efterladt alene inde i huset. 

Ragdoll-katte er nemme at komme sammen med hunde

Nogle gange tror du måske, at hunde og katte ikke kan leve sammen i et hus, og at de vil slås det meste af tiden. 

Ragdollkatte kan leve sammen med hunde, især Beagle, Collie, Golden Retriever, Mops og flere andre. 

Disse hunde er meget omgængelige, og de kan godt komme sammen med ragdollkatten.

Comments are closed.

Close Search Window