Forbedringer, Hjemmet|

Hvis du har været pool-ejer i et stykke tid nu og har en idé om forskellige typer af pools, så kender du til konceptet, at glasfiberpools normalt er meget robuste og lavet af materialer af høj kvalitet, som ikke har brug for regelmæssig fornyelse af overfladen. Men hvis man holder sig for øje, at de ikke bliver passet ordentligt, hvor meget koster det så at genopfriske en glasfiberpool?

I gennemsnit vil glasfiberpools kræve mere end 6.000-10.000 USD for at blive overfladebehandlet igen. Hvis du beslutter dig for at gå på jagt efter en billigere løsning, vil du for det meste gøre mere skade end gavn for din pool. Det er vigtigt at være opmærksom på, at når de genopfrisker poolen, udskifter de i det væsentlige poolens bund såvel som dens overflade.

Før du kaster dig ud i denne ligning, bør du vide mere om kvaliteten af glasfiber og om, hvor længe overfladebehandlingen vil vare, og hvornår du skal gøre det igen. Normalt holder en glasfiberpool normalt i mere end 30 år. Så du skal blot overfladebehandle den igen mellem 25-30 år. Men hvis den ikke får den rette pleje, vil den tid blive halveret til det halve. Lad os nu tage et kig!

Hvorfor skal din glasfiberpool have en ny overfladebehandling?

En glasfiberpool kan holde i op til flere årtier, hvis den får den rette pleje. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at alle glasfiberpools er af samme kvalitet. Dem, der ikke lever op til standarden og er lavet af materialer af lavere kvalitet, skal helt sikkert renoveres oftere.

Men materialetypen er måske ikke den eneste grund. Korrekt pleje og vedligeholdelse er nogle af de vigtigste faktorer, der spiller ind, når du beslutter dig for at renovere din glasfiberpool.

Derudover kan skrappe kemikalier også være en gyldig grund. Kemikalier, som du vælger at putte i din pool, kan slide overfladen ned på grund af deres hårde indhold. I sådanne tilfælde er det et must for dig at renovere din pool, før den pådrager sig flere skader.

Hvor meget koster det at genopføre overfladen på en glasfiberpool? 

Der findes flere produkter på markedet, som kan hjælpe dig med at få din glasfiberpool til at få en ny overflade. Et populært af dem er det termoplastiske polymerbelagte pulver ecoFINISH. Dette er et meget populært produkt, som koster det samme som at genopbygge din pool med gips.

Lad os nu se nærmere på omkostningerne. Lad os sige, at du ønsker at indrette en lille pool med en størrelse på 12×24. Det er ganske lille sammenlignet med de sædvanlige store pools. Du vil højst sandsynligt blive bedt om at bruge omkring 10.000 til 14.000 dollars eller mindre for det. Der er også et par fornemme finishes, som du vil være vidne til i glasfiber pool resurfacing. Det vil koste dig en smule mere.

Epoxy er et andet populært produkt, der vil passe godt til din glasfiberfornyelse. Det vil være lidt mere tidskrævende, da hærdningen tager uger, men den endelige finish ser fantastisk ud. Det er også billigere end resten. Kommer ind på 1.500 dollars pr. anvendelse.

Det er også muligt at bruge maling. Det er måske en gammel teknik, som mistede sin værdi efter 1970’erne, men du kan stadig prøve det, hvis du har et mindre budget. I gennemsnit vil det koste dig omkring 1.500 dollars at male en lille til mellemstor pool. Men der er ulemper. For eksempel er de malede pools mere sårbare over for støv og binder ikke godt sammen med den underliggende gips.

Prisen vil ikke forblive den samme for større bassiner. Og det afhænger også af, hvor du bor, og hvilken type entreprenør du hyrer. Det er ikke alle, der vil forlange den samme pris, selv om den måske er ret ens overordnet set. Gå altid efter dem, der har mere erfaring på området og vil være i stand til at give dig det resultat, som du ønsker.

Standardomkostninger til overfladebehandling af swimmingpools

Som tidligere nævnt er den gennemsnitlige pris for genopfriskning af glasfiberpools mellem 6.000 og 10.000 dollars. Men det afhænger helt af poolens størrelse, og hvor du bor. Hvis du bor i et rigt kvarter, vil det ikke være overraskende, hvis din resurfacing pris spidser op til $90.000.

Du kan spørge, om der findes en bedre og billigere måde at få arbejdet udført på uden meget besvær. For at opnå det behøver du blot at købe en glasfiberpool af høj kvalitet og passe den regelmæssigt. Når du sørger for, at din pool er i god stand, jo mindre vedligeholdelse vil den kræve. Det samme gælder også for de andre pools. 

Hvis du er bekymret for, hvor ofte du skal overfladebehandle poolen, skal du huske, at det er normalt at overfladebehandle poolen hvert 10. år. Så lad et årti gå, og sørg derefter for at få poolen overfladebehandlet igen uanset hvad. Men hvis du ikke kan finde nogen tegn på skader, er der ingen grund til at fortsætte med genopfræsningen. Så det er også op til ejerne.

Det er allerede besværligt at renovere pools. Og der er det vigtigste punkt i dens udgifter. Så det er klogt at vide, hvordan man passer sin pool ordentligt, så man ikke ender med at få ekstra udgifter.

Yderligere omkostninger

Ud over omkostningerne til overfladebehandling er der også andre omkostninger, der spiller ind. Du skal medtage dem i dit budget, så du kan få et samlet overslag over dine udgifter.

Du skal f.eks. ikke selv foretage overfladebehandlingen. Hvad skal du så gøre? Du vil hyre en professionel til at udføre arbejdet ordentligt. Og det vil koste dig arbejdsomkostninger. Det kan være omkring 40 til 60 dollars i timen, men beløbet kan variere alt efter, hvor du bor. 

Men det er ikke det hele. Hvor lang tid vil det tage arbejdskraften at genopbygge poolen? I gennemsnit udfører arbejdskraften arbejdet i 2 uger, hvilket koster et skøn på 2.500 dollars. Og jeg præciserede i begyndelsen, at hvis din pool tilfældigvis er stor med mere indviklede designs, vil det kræve mere indsats og dermed flere udgifter.

Udgifter til materialer

De største omkostninger vil være forbundet med at skaffe materialerne. Hvis du tænker på et grundlæggende puds, vil det koste dig omkring 1.000 til 2.000 dollars. Men det er det billigste, du kan få. Hvis du nu føler dig dyr og ønsker at bruge et stort ton penge på din pools overfladebehandling, kan du endda få designerfliser, som koster omkring 50.000 dollars. Ja, det er meget!

Men priserne varierer alt efter poolens placering. Hvis poolen er nedgravet, vil omkostningerne være lidt højere end ved en gennemsnitlig overjordisk pool.

Hvis vi taler om tal, koster en overjordisk pool omkring 1.800 USD at ommøblere eller udskifte helt. På den anden side vil en nedgravet pool være dyrere med et gennemsnit på 5.000 USD for en ny overfladebehandling. Det gælder også, hvis den er i god stand. Tallene vil helt sikkert stige i vejret, hvis du afleverer en alvorligt beskadiget pool.Nu hvor vi er nået til slutningen af artiklen, kan du besvare spørgsmålet i begyndelsen: Hvor meget koster det at overfladebehandle en glasfiberpool? Selv om priserne kan variere fra sted til sted, bør du nu have et overslag over beløbet. Du ved også, at den eneste billigere løsning ville være at bruge mere tid på at passe på poolen. til sidst vil jeg gerne takke dig for at give denne artikel en læsning, og jeg håber, at du var i stand til at lære nogle værdifulde oplysninger, som du vil få meget brug for. Tak for din tid, og jeg ønsker dig en fantastisk dag forude!

Comments are closed.

Close Search Window